ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 420 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 420 τ.μ.

690.000€

Σύρος, Ερμούπολη: Πωλείται νεοκλασική παραδοσιακή οικία σε παραδοσιακό οικισμό της Ερμούπολης.

Είναι γωνιακή με συνολική επιφάνεια 420 τμ. Η ταράτσα του είναι 115 τμ.

Η οικία διαμορφώνεται σε τρία επίπεδα και πωλείται είτε ολόκληρο είτε μόνο το ισόγειο με την αποθήκη του ισογείου η οποία έχει ανεξάρτητη είσοδο στον δρόμο είτε ο πρώτος όροφος μαζί με το δώμα και την ταράτσα.

Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι πέτρινοι, πάχους περίπου 60 εκ.

Η οικία βρίσκεται πέντε λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της πόλης. Δίπλα στην οικία υπάρχει κοινόχρηστος χώρος στάθμευσης.

Το ισόγειο είναι 155 τμ., πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει επιπλέον 65 τμ. αποθηκευτικό χώρο με ξεχωριστή είσοδο από τον δρόμο (μπορεί να πουληθεί μόνο το ισόγειο στις 290.000€, περιλαμβάνεται και η ανεξάρτητη αποθήκη).

Το ισόγειο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια με ξύλινο πάτωμα, σαλόνι, ευρύχωρη κουζίνα και 2 λουτρά, διάδρομο περίπου 18 τμ. με μαρμάρινο δάπεδο, καθώς και υπόγεια στέρνα. Διαθέτει 9 παράθυρα συνολικά.

Το ισόγειο διαθέτει κλιματισμό και παραμένει, λόγω κατασκευής, ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Ο πρώτος όροφος, 155 τμ., έχει 5 μέτρα ύψος, 9 παράθυρα (2,10 μ ύψος το καθένα) και μπαλκόνι. Αποτελείται από ένα διαμέρισμα 90 τμ με 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, μπάνιο, κουζίνα, θερμοπομπούς και ανεμιστήρες οροφής και ένα στούντιο 40 τμ (μπορεί να πουληθεί μόνο ο πρώτος όροφος, το δώμα 40 τμ και η ταράτσα 115 τμ στις 400.000€).

Η είσοδος του κτιρίου είναι 25 τμ με ένα επιπλέον δωμάτιο.

Το κτίριο διαθέτει ταράτσα 115 τμ. με θέα στη θάλασσα στα νησιά της Τήνου, της Μύκονου, της Πάρου και της Αντιπάρου και δώμα 40 τμ. με τζαμαρία, κεραμιδωτή σκεπή, μπάνιο και κουζίνα. Διαθέτει επίσης κλιματισμό.

Τιμή 690.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #575

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑ
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑ
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα