ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 150 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 150 τ.μ.

450.000€

Σύρος, Βάρη: Πωλείται Μονοκατοικία 150τ.μ. σε 800τ.μ. οικόπεδο και υπόλοιπο δόμησης. Βρίσκεται στον όρμο της Βάρης, 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα. Η μονοκατοικία αυτή αποτελείται από 2 διαμερίσματα (επάνω και κάτω) τα οποία είναι αυτόνομα αλλά μπορούν με μικρές παρεμβάσεις να ενοποιηθούν.

Το κάτω διαμέρισμα περίπου 75τμ, διαθέτει στεγασμένη βεράντα περίπου 30τμ από την οποία υπάρχει θέα όλου του όρμου. Αποτελείται από ένα σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και 2 κρεβατοκάμαρες.

Το επάνω διαμέρισμα περίπου 75τμ απότελείται από κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και 3 κρεβατοκάμαρες. Διαθέτει και αυτό βεράντα άλλων 30 περίπου τετραγωνικών μέτρων από όπου η θέα είναι αποστομωτική.

Εκτός των δύο διαμερισμάτων το ακίνητο διαθέτει μεγάλο κατάφυτο κήπο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν οικόπεδο για την μελλοντική επέκταση της δόμησης ή και να διατηρηθεί ως κήπος ο οποίος με μια εύκολη διαμόρφωση μπορεί να γίνει ένας πολύ όμορφος υπαίθριος καθιστικός χώρος.

Λόγω του ότι το ακίνητο βρίσκεται επάνω στον κεντρικό δρόμο, εξωτερικά υπάρχει χώρος για την άνετη στάθμευση τουλάχιστον 2 αυτοκινήτων.  

Το ακίνητο διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και δάπεδα από πλακάκι. Τιμή 450.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2350

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑ
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑ
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα