ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 200 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 200 τ.μ.

130.000€

Βήσσας, Ποσειδωνία, Σύρος:  Παλιά πέτρινη κατοικία 94 τ.μ., με συνολική δόμηση 200τ.μ. σε έκταση 5245.τ.μ.

Η παραδοσιακή κατοικία είναι σε στάδιο ανακατασκευής (έχει αφαιρεθεί η στέγη) με σχέδια εγκεκριμένα  από την αρχιτεκτονική επιτροπή του νησιού, για 110 τ.μ. κύριας κατοικίας και για δύο ανεξάρτητους ξενώνες 30 τ.μ. ο καθένας. Τα σχέδιο περιλαμβάνει 2 δωμάτια εκ των οποίων το 1 είναι master, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και 1 μπάνιο. Στο κτήμα υπάρχει και παλιά πέτρινη αποθήκη 12 τ.μ..

Το αγροτεμάχιο είναι καλλιεργήσιμο, διαμορφωμένο με ξερολιθιές σε μεγάλα επίπεδα. Η οικία βρίσκεται ανάμεσα σε δυο πολύ μεγάλα δέντρα, ένα πεύκο και μια χαρουπιά, που κάνουν μεγάλες δροσερές σκιές. Επίσης, υπάρχουν μερικές συκιές και αρκετά αμπέλια.

Βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου και έχει θέα στην θάλασσα, δυτικά προς στον κόλπο του Φοίνικα.

Ο νοτιοδυτικός προσανατολισμός το προφυλάσσει από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους του νησιού και η θέα του ηλιοβασιλέματος κάνει τo τοπίο ονειρικά.

Απέχει περίπου 2 χλμ από την παραλία του Φοίνικα, που καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου λειτουργούν όλων των ειδών τα καταστήματα (σουπερμάρκετ, βενζινάδικο, μεζεδοπωλεία κ.τ.λ.).

Η παραδοσιακή λιθοδομή, η ανεξαρτησία του, οι μεγάλες σκιές και ο εξαιρετικός προσανατολισμός το καθιστούν ένα από τα σπάνια ακίνητα στο νησί.

Τιμή 130.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2192

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑ
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΙΑ
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα